Virksomheden Produkterne Links & download Kontakt
 
Andre sites  Akrobaten · Easytell · eportX     Online E-mail  Log på din mail · Ændre mailkonti      Log ind  EasyTell · eport3 · eButik · eportX


 


ePort Data - Keep it simple
       


Læs flere detaljer

Detalje 1 >>

Detalje 2 >>

Detalje 3 >>
Hjemmesider
Hjemmesiden er din virksomheds ansigt på Internettet. Derfor er det vigtigt, at den er lavet til og passer til din virksomhed og den profil, du ønsker, den skal formidle.

Content Management System (CMS)

Langt de fleste hjemmesider, som vi laver, produceres i vores CMS, Easytell.
CMS'en giver dig mulighed for efterfølgende selv at vedligeholde din hjemmeside med ny tekst, billeder, etc., uden at du behøver at kende noget som helst til programmering, html, scripts, upload/download, eller andre af de udtryk og begreber, der benyttes i flæng af "net-nørderne".
Er du bare almindeligt bekendt med PC og Internet, så rækker det til det meste. Skulle du få brug for hjælp til brugen af CMS'en, er den ikke længere væk end email'en eller telefonen - hjælp er inklusive i et standard CMS abonnement hos os.

CMS - flere fordele
CMS'en giver dig yderligere fordele i kraft af, at det er nemt efterfølgende at udvide med en række funktioner såsom integration af Google Maps, dokumentbiblioteker, fotogallerier, nyhedsbrevsmodul, kalender, forum, søgefunktioner og meget mere.

Specialsider
Ønsker du dig en side, der er fuldstændig uafhængig af alt andet, og som evt. skal køre på din egen server, har vi naturligvis mulighed for at programmere siden op fra bunden på traditionel vis.

Vi klarer alle aspekter
Når vi sammen har fundet ud hvad du gerne vil have så løser vi resten uden at involvere en række andre firmaer.
Hvis du vil, kan du læse mere om særlige emner ved at følge links i venstre side.
 
 
 
     
       

 
Virksomheden   Data

Som så meget andet, handler IT om tillid mellem mennesker. Som den lille virksomhed vi er, kan vi aldrig gemme os bag en mur af afdelinger og telefonomstillinger. Vi ved at vi skal finde det rigtige produkt til den rigtige pris.

Den mindre virksomheds "IT-mand"

Vi søger rollen som sparringspartner og rådgiver for mindre og mellemstore virksomheder. Vi kan både sørge for virksomhedens netværk, administrative løsninger, hjemmeside m.v.
Det giver os en grundviden der gør at vi hurtigt kan træde til og "ping-ponge" med  idéer og løsninger.

Udviklingsopgaver

Som software house for eportX, Akrobaten, EasyTell m.fl. Har vi mulighederne for at tilbyde specialløsninger til fornuftige priser.
Vores fokus er på online systemer, men vi udvikler også PC-systemer.

 

 
     
       


Læs flere detaljerr

Detalje 1 >>

Detalje 2 >>

Detalje 3 >>
Interaktive moduler
Når hjemmesiden får behov for at hænge sammen med data eller dokumenter så kan vi tilbyde en række løsninger der får det hele til at hænge sammen.

Butiksløsning

Vi har stor erfaring med at koble butikker på nettet. Vi rådgiver gerne om hvad der skal til. Mange overraskes over den markedsføring der er nødvendig for at opnå succes med en netbutik.
Vi håndterer løsningen fra projektering til integration af varer og ordrer og sørger for alle formalia i forhold til PBS og andre myndigheder.

Nyhedsbreve, fora, medlemssystemer etc.
Ud over datasikkerhed har vi stor fokus på følgende hovedregler:
  • Det skal fremstå på en "lækker" måde på siden.
  • Det skal være enkelt at bruge.
  • Data må kun findes ét sted.

Specialsystemer
Vi vil altid tage udgangspunkt i standardsystemer. Men som software house ved vi også at man ikke altid kan få et brugervenligt system der ser godt ud - uden at specialudvikle moduler - så det gør vi.
 

 
     
       


 
Online systemer
Mange virksomheder har "løse ender" i deres IT-løsninger. Typisk har mange nogle data der ikke passer ind i økonomisystem - eller noget andet sted.
Eller også er det for bekosteligt at udbygge disse.
Problemet med den hurtige Office løsning er at vedligeholdelse og brugervenlighed hurtigt er gået i vasken.
Vi har platformen der løser dette problem på en elegant måde.

eportX - en platform der kan vokse

eportX er et værktøj der gør det muligt at oprette/vedligeholde og udbygge data på en enkelt og brugervenlig måde. Alt sker online. Du kan arbejde hjemmefra, fra Mallorca eller i firmaet - uden at installere programmer.
Vi kan lave helt enkelte løsninger med få data og relationer og vi kan designe systemer der automatisk placerer dokumenter under den relevante kunde, vare etc.

Geografi og data
Med eportX Mapser det meget enkelt at relatere data til geografi. Det gør det muligt at søge/filtrere i data på den velkendte måde - og samtidigt se resultatet på et kort.
Hvad enten det er mennesker, køretøjer, bygninger eller noget fjerde man vil se.
Kobler man GPS på får det selvfølgelig endnu en dimension.

 

Læs meget om www.eportX på eportx.com

 
 
     
       


Læs flere detaljer

Easytell

eportX

Akrobaten
Produkterne
Vores udgangspunkt er at kunne producere eller levere de produkter der skal til for at vores kunder får en god gedigen og brugervenlig løsning. Vi tager normalt udgangspunkt i nogle af vores egne platforme.

Easytell CMS

Langt de fleste hjemmesider, som vi laver, produceres i vores CMS, Easytell.
CMS'en giver dig mulighed for efterfølgende selv at vedligeholde din hjemmeside med ny tekst, billeder, etc., uden at du behøver at kende noget som helst til programmering, html, scripts, etc.
Vi har selvfølgelig både butik, nyhedsbreve og en lang række andre moduler du kan tilvælge.

eportX - Online data platform
eportX er værktøjet der kan rumme små enkelte databaser og samtidigt udbygges til store komplekse systemer der kan håndtere de fleste af de dataopgaver som virksomheden kan få brug for. Du skal ikke tænke på backup eller om alle kan få adgang til systemet. Du kan selv udbygge systemet. En række moduler kan tilføjes efter behov. Maps - geografisk data præsentation. Dokumentstyring hvor dokumenter automatisk placerer sig på de data (personer/varer etc.) hvor de hører til.

Akrobaten økonomi (ERP)
Med udgangspunkt i markedets længst kørende økonomisystem - fra 1987 - har vi udviklet en række specialmoduler både til den gamle DOS platform, men primært til online miljøet. Som ERP-udviklere har vi en solid erfaring i opbygning af systemer med udgangspunkt i virksomhedens ERP systemer.
Vi har mange branche orienterede moduler. f.eks. butik, Dental m.v.
 
 
     
       


 
Kontakt

 
 Data
Bredgade 14
6920 Videbæk

mail@eport.dk

Telefon
70 23 50 50Akrobaten
post@akrobaten.dk